LES FAÇANES DEL CENTRE DE FORMACIÓ DE JOVES EXHIBIRAN PUBLICITAT


MCM Group inicia la difusió publicitària en les façanes de la Masia


MCM Group posarà en marxa la comercialització de dues de les façanes de la Masia. la residència que alberga els joves valors blaugrana, en virtut de l'acord vigent amb el FC Barcelona. El llançament de missatges i campanyes publicitàries serà possible gràcies a la tecnologia LED ia les possibilitats que ofereixen els espais on s'instal · laran dues pantalles de 250 metres quadrats, que es convertiran en les pantalles de cortines de LEDS més grans instal · lades a Europa.


MCM Group ha estat l'empresa que va concloure la construcció de la nova Masia i que a partir d'ara s'encarregarà d'instal · lar la tecnologia LED en la segona pell de les façanes de l'edifici. La lluminositat que es projectarà des d'aquestes dues pantalles gegants no serà cap impediment perquè des de dins del centre es pugui tenir una visió perfecta de l'exterior. Aquesta acció representa un nou projecte entre el FC Barcelona i MCM Group, després que les dues unissin forces en la construcció de la nova residència de joves.


L'explotació publicitària la portarà a terme MCM Group, que en l'arrencada del projecte convidarà a tots aquells socis que estan units al FC Barcelona a ser els primers a contractar espais a la nova plataforma. A més, s'obrirà la possibilitat que altres entitats puguin promocionar des de les façanes d'un dels centres de referència mundial en formació d'esportistes, i de la mà dels valors que en aquesta institució es transmeten, respectant sempre l'actual programa de patrocini del FC Barcelona.


La inauguració d'aquest nou projecte veurà la llum en breu amb el muntatge de la tecnologia LED en la segona pell de les façanes on aniran instal · lades les pantalles. El primer anunci serà, sens dubte, una innovació destacable, a causa de les característiques espectaculars que permet aquesta tecnologia i les dimensions poc usuals de les dues cortines de LEDS de 250 metres quadrats, els missatges tindran una resolució que es podrà apreciar amb la màxima nitidesa , fins i tot, des dels avions que s'enlairin o aterrin a l'aeroport del Prat, o sobrevolin la zona.


Per més informació de les oportunitats que ofereix aquest nou servei i de com contractar espais publicitaris, hi ha un web específic www.mcmpublicidad.es, igualment accessible des del web del FC Barcelona.