COMUNICAT DE PREMSA (03 de Juliol de 2014)

Audiència prèvia MCM vs FCB

En el dia d'avui s'ha celebrat davant el Jutjat nº 25 dels de Barcelona l'audiència prèvia entre MCM i FC Barcelona, per la demanda interposada per MCM referent a l'explotació publicitària a les façanes de la Masia. En aquest tràmit processal s'han fixat els fets controvertits i la proposició de prova.

Cal destacar que a MCM se li ha concedit la totalitat de testificals propostes, incloent les de diversos alts directius actuals i anteriors del FC Barcelona, ​​així com executius d'alguna de les més importants empreses de Catalunya. És destacable també que s'obliga al FC Barcelona a aportar els comptes comptables de major referides als conceptes de publicitat, màrqueting i derivats corresponents als exercicis 2010, 2011, 2012 i 2013, si bé el jutge no ha considerat oportú admetre el requeriment al FC Barcelona perquè aportés la totalitat dels acords de patrocini amb Qatar Foundation i Qatar Airways. MCM ha efectuat aquest requeriment en base a la creença que aquests contractes són incompatibles amb el de MCM, sobretot tenint en compte l'aparició recent d'informacions que vinculen l'expresident Rosell amb una entitat lligada a Qatar 2022.

D'altra banda, la defensa del FC Barcelona ha protegit en excés al seu president, Sr. Bartomeu, evitant que declari el dia del judici, que se celebrarà la primera setmana de març de 2015, i sent substituït pel Sr. Moix.

 

Recomendar esta página en: