Play music
Smart Facades,
seguretat d’última generació per a edificis.

El nostre sistema d’evacuació per a edificis i gratacels és únic en el món. Una solució arquitectònica patentada d’última generació que integra un Double Skin System en les façanes i proporciona sortides d’emergència eficients als edificis.

01 EVACUATE ®
Double Skin System,
seguretat eficient.

Una estructura que s’adapta a tot tipus d’edificis per l’exterior, com si fos una doble pell. Una solució eficient que connecta totes les plantes mitjançant diversos mètodes d’evacuació integrats com rampes, tobogans i tubs.

MCM
Una evacuació accessible, intuïtiva i àgil.

Amb aquest sistema, les persones poden desplaçar-se planta per planta per l’exterior de l’edifici de manera segura, àgil i accessible, fins i tot si tenen mobilitat reduïda o han d’ajudar altres persones. Un sistema d’evacuació autònom que no requereix l’assistència de bombers ni de forces de seguretat.

Com a recurs addicional, la doble pell integra diverses portes amb paracaigudes testats periòdicament que funcionen de manera intuïtiva i permeten controlar en tot moment la velocitat de descens.

Senyals de llum per coordinar l'evacuació.

Les passarel·les per moure’s integren senyalització senzilla i universal al terra amb llums de colors. Els leds verds indiquen de manera intuïtiva el recorregut i els vermells marquen per on no passar. Un sistema d’encesa-apagada que pot controlar el coordinador d’emergències en tot moment des de qualsevol dispositiu mòbil.

02 LEDS AD SYSTEM ®
Led ads system,
fent accessible la seguretat.

Per democratitzar la seguretat i facilitar la instal·lació de les nostres Smart Facades amb sistema d’evacuació, hem desenvolupat un model pioner a La Masia del Barça. Es tracta de pantalles intel·ligents amb tecnologia led i energia renovable que permeten la interacció i la projecció d’anuncis per finançar les obres.
Una experiència visual única que s’adapta a cada edifici i respecta la visibilitat des de l’interior. Sense contaminació lluminosa, distorsió de la imatge ni reflexos laterals.

01
Auditoria de l'edifici

El nostre equip d’enginyers farà una anàlisi de l’edifici per validar que es pot instal·lar l’Smart Facade. Una auditoria ràpida que es resol en un mes.

MCM
02
Enginyeria Double Skin

Disseny del Double Skin System a mida i adaptat a les característiques de l’edifici. A més de proporcionar una evacuació d’emergència segura, aquest sistema actualitza i millora l’aspecte de les façanes molt velles o en mal estat.

MCM
03
Instal·lació ràpida

Un cop aprovat el projecte d’enginyeria, s’inicien les obres de construcció amb els nostres rigorosos estàndards de qualitat i terminis àgils i curts.

MCM
04
Manteniment i actualització

A més de supervisar els paracaigudes, el nostre equip revisa periòdicament les instal·lacions per garantir el bon funcionament, desenvolupant actualitzacions constants per evitar l’obsolescència tecnològica. Un manteniment que també inclou el conjunt de recanvis i consums elèctrics com leds, circuits electrònics, telefonia, alarmes, assegurances i neteja.

MCM
05
Programa de finançament

El programa de finançament de MCM LM Capital permet avançar fons al propietari de l’edifici per iniciar les obres i amortitzar la inversió mitjançant l’explotació de les pantalles intel·ligents i els patrocinis. Un concepte innovador de publicitat que permet, no només finançar el projecte, sinó avançar diners al propietari de l’edifici a compte de la futura explotació.

06
Ecosistema de publicitat

A més d’ajudar a finançar les obres mitjançant l’explotació publicitària, les pantalles permeten altres usos informatius i interactius, generant una font d’ingressos addicional per als edificis.

Aquestes pantalles són el punt de partida per crear un ecosistema d’accions 360º. Un cas d’èxit és el nostre projecte amb La Masia del Barça, una oportunitat per a les marques d’associar-se als valors d’aquesta icona mundial de l’esport i crear accions de comunicació i de responsabilitat social potent i amb un impacte positiu en la societat.

Com a ús addicional, en cas d’emergència i d’apagada elèctrica, les autoritats podrien utilitzar l’Smart Facade per comunicar avisos, ja que té una autonomia de 48 hores.

MCM
MCM
La Masia del Barça,
sinergies amb una icona esportiva.

L’Smart Facade a La Masia del Barça ha transformat l’edifici en un element d’arquitectura contemporània. A més, la pantalla de leds integrada representa no només un canal per a anunciants, sinó l’oportunitat de crear un ecosistema amb els partners que connecti amb els valors del club.

Case Studies
Un espai amb infinites possibilitats.

El projecte a La Masia és un exemple de les sinergies il·limitades que es poden desenvolupar a través del club. Representa una oportunitat perquè marques i partners generin vincles amb el Barça més enllà de l’esponsorització, associant-se amb valors com el treball en equip, l’esperit de superació i la tolerància.

A més de ser un trampolí mediàtic, aquestes sinergies permeten desenvolupar projectes de responsabilitat social com beques menjador, programes d’integració de persones amb diversitat funcional, plans educatius per a joves o la creació d’Elite Foods, el primer segell nutricional per a esportistes d’elit.

Odyssey Ibiza,
la pantalla led còncava exterior més gran del món.

El nostre projecte a Odissey and Leds ha permès modernitzar una façana en mal estat d’un hotel d’Eivissa, implantar un sistema d’evacuació eficient i crear una experiència visual excepcional.

Case Studies
Una experiència visual única en exteriors.

La Double Skin d’Odissey Eivissa integra una pantalla de leds en una superfície de 400 m2, sent la pantalla còncava més gran del món. La seva concavitat de 8,7 graus ofereix una visualització òptima en exteriors, amb una major sensació de profunditat simulant un efecte 3D. A més, redueix la distorsió de la imatge i els reflexos laterals, minimitza la fatiga visual i evita la contaminació lumínica.

Fem la seguretat accessible.

Vols instal·lar nostra Smart Facade en el teu edifici?
Contacta amb nosaltres per a crear un pla a mida.