Play music
Double Skin System
La nova generació de les indústries de seguretat
Sistemes d'evacuació,
construint un futur més segur

El nostre sistema d’evacuació per a edificis i gratacels és una solució arquitectònica patentada d’última generació que integra una Double Skin a les façanes i proporciona als edificis sortides d’emergència eficients.

Smart Facades
Fent accessible la seguretat

Per tal de democratitzar la seguretat i facilitar la instal·lació dels nostres sistemes d’evacuació, hem desenvolupat un model pioner a La Masia del Barça i a Odyssey Ibiza. Es tracta de pantalles intel·ligents, amb tecnologia LED i energia renovable, que permeten la interacció i la projecció d’anuncis per finançar les obres. Una experiència visual única que s’adapta a cada edifici i respecta la visibilitat des de l’interior. Sense contaminació lumínica, distorsió d’imatge ni reflexos laterals.

Elite Foods Certification
Nutrició verificada per a atletes

El primer segell alimentari per a esportistes, en unió amb el principal club de futbol del món, que certifica que els productes no alteren els tests antidoping.

MCM
Líders en edificis singulars
Fem possible allò impossible

Som experts en façanes i construccions singulars que requereixin solucions innovadores, tecnologia única i enginyeria no estandarditzada.

Toyo Ito Skyscraper, Hotel Porta Fira
MCM
Edifici Fòrum
MCM
La Masía F.C. Barcelona
MCM
Hospital Quirón
La nostra història

About

Som human-centric engineers obsessionats a desenvolupar sistemes i tecnologies que proporcionin seguretat.

La nostra experiència es remunta a les centrals nuclears, el cum laude de la tecnologia i la complexitat. I després d’haver controlat els edificis més segurs del món, apliquem els seus rigorosos estàndards de qualitat a projectes urbans, amb edificis tan singulars com el Fòrum de les Cultures o la façana de l’Hotel Porta Fira de Toyo Ito, guanyador de l’Award Emporis Skyscraper 2010 al millor gratacels del món.

En els darrers anys, ens hem especialitzat en l’enginyeria i la instal·lació de Smart Facades, una solució patentada d’evacuació eficient per a edificis i gratacels. Aquest sistema integra una Double Skin exterior amb leds, cosa que permet l’explotació visual de la pròpia façana amb un doble objectiu: finançar les obres d’instal·lació i crear experiències visuals úniques.

Equip

MCM
Antonio García-Valdecasas

CEO & Founder

MCM
Manel Cerqueda Díez

Co-Founder

MCM
Juan Rosso

CFO

MCM
Meritxell Escoda

COO

MCM
José Luís Martí Lara

Advisor

MCM
Carlos Dominguez Canino

Private Equity Advisor

MCM
Xavier Sales

Chief Architect

MCM
Alejandro Arenas Fradera

Corporate Communication Advisor
CEO & Founder of Séptimo

MCM
Rafael Rabat

Strategic Advisor

MCM
Laureano Gris

Strategic Advisor

Enginyeria amb impacte social

Desenvolupem solucions d’enginyeria i de laboratori per a la seguretat de les persones. Tecnologies i sistemes que tinguin un impacte positiu tant en l’arquitectura urbana com en l’estil de vida.

Fem accessible la seguretat

Contacta amb nosaltres per crear un pla a mida.